Zeci de copaci tăiaţi de hoţii de lemne. Poliţiştii i-au surprins când încercau să fugă cu arborii furaţi

Zeci de copaci tăiaţi
de hoţii de lemne. Poliţiştii i-au surprins când încercau să fugă cu arborii
furaţi

Foto: arhivă Adevărul

Doi bărbaţi, de 33 şi 42 de ani, sunt cercetaţi pentru tăiere ilegală de arbori şi furt de material lemnos, după ce au tăiat zeci de copaci dintr-o pădure situată în vecinătatea comunei Gohor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 7 februarie, poliţiştii din cadrul secţiei 6 Poliţie Rurală Tecuci au fost sesizaţi telefonic despre faptul că doi bărbaţi taie lemne din pădurea de pe raza comunei Gohor.

”Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au găsit un atelaj hipo încărcat cu material lemnos, lângă acesta fiind depistaţi doi bărbaţi de 33 şi 42 de ani, din localitate. Cei doi nu au putut prezenta niciun fel de document justificativ pentru materialului lemnos deţinut, aproximativ 30 de arbori esenţă salcâm, astfel încât poliţiştii l-au ridicat în vederea continuării cercetărilor şi l-au predat Ocolului Silvic Tecuci”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Pe numele celor doi bărbaţi a fost deschis un dosar penal pentru tăiere ilegală de arbori şi furt de material lemnos.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: