Zece gălăţeni se bat pentru locurile de europarlamentari

Zece gălăţeni se bat pentru locurile de europarlamentari

Gălăţenii pot opta la europarlamentare pentru unul din cei10 candidaţi. Foto: Adevărul

În afara celor zece care reprezintă filialele gălăţene ale formaţiunilor politice, în competiţie se mai află şi Cătălin Ivan şi Maria Grapini, locurile 3 şi 5 pe lista PSD-UNPR-PC, care sunt originari din judeţul Galaţi. Ivan este născut în Galaţi, iar Grapini în oraşul Bereşti.

Astfel, pe lista Alianţei Electorale PSD-UNPR-PC, pe poziţia a 4-a, candidează fostul ministru Dan Nica. La Partidul Democrat Liberal, pe poziţia a 22-a se află Doruleţ Resmeriţă, iar pe locul al 17-lea al listei PNL se află consilierul judeţean George Stângă, preşedintele Tineretului Naţional Liberal Galaţi. Partidul Mişcarea Populară îl are pe poziţia a 19-a pe doctorul ginecolog gălăţean Ioan Botezatu, iar pe locul al 27-lea al listei PNŢCD se află chiar preşedintele interimar al PNŢCD Galaţi, Eugen Stamate.

Din partea Partidului Poporului Dan Diaconescu, dintre cei 42 de candidaţi, pe locul 24 se află Roman Apostol Picu, iar de la PRM îl găsim pe locul al 17-lea pe gălăţeanul Ifrim Vanghele, fost consilier local şi director la CFR.

Şi Forţa Civică are un candidat gălăţean, lectorul universitar Mihaela Nicolau, de 40 ani, ocupanta poziţiei a 3-a. Partidul Dreptăţii Sociale se prezintă în faţa electoratului cu un candidat gălăţean - Ion Grosu, aflat pe poziţia 29, un pensionar în vârstă de 75 de ani, iar Alianţa Naţională a Agricultorilor îl are pe locul 27 pe gălăţeanul Adrian Boşneagă.

Potrivit agerpres.ro, în afara celor zece care reprezintă filialele gălăţene ale formaţiunilor politice, şi Cătălin Ivan şi Maria Grapini, locurile 3 şi 5 pe lista PSD-UNPR-PC sunt originari din judeţul Galaţi. Ivan este născut în Galaţi, iar Grapini în oraşul Bereşti.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: