Zece angajaţi ai Ambulanţei Galaţi îşi vor pierde locurile de muncă după reorganizarea Serviciului

Zece angajaţi ai Ambulanţei Galaţi îşi vor pierde locurile de muncă după reorganizarea Serviciului

Serviciul de Ambulanţă Galaţi va fi subordonat Constanţei. Foto: Adevărul

După „regionalizarea” serviciilor de ambulanţă, Galaţiul va trebui să  renunţe la personalul TESA care nu va mai fi util la nivelul judeţului, iar în cazul Galaţiului este vorba de aproximativ zece persoane

Dacă din punctul de vedere al intervenţiilor în teritoriu, regionalizarea serviciilor de ambulanţă nu produce schimbări semnificative, în privinţa personalului TESA din serviciile judeţene subordonate celor regionale vor fi operate câteva schimbări. 

„Se va renunţa doar la personalul TESA care nu va mai fi util la nivelul judeţului, iar în cazul Galaţiului este vorba de aproximativ zece persoane care nu se vor mai regăsi în organigrama SJA Galaţi', ne-a declarat doctorul Valentin Boldea, directorul DSP Galaţi. Acesta nu a ştiut însă să ne spună dacă persoanele disponibilitate vor primi plăţi compensatorii sau vor fi trimişi direct în şomaj.

Reamintim că de câteva zile, pe site-ul Ministerului Sănătăţii este postat pentru dezbatere publică proiectul care prevede regionalizarea serviciilor de ambulanţă. Cel de la Galaţi ar urma să fie arondat Constanţei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările