Vorbitor nativ de limbă fraceză la catedra de specialitate a Facultăţii de Litere din Galaţi

Vorbitor nativ de limbă fraceză la catedra de
specialitate a Facultăţii de Litere din Galaţi

Foto: UGAL

În urma unei convenţii semnate între Agenţia Universitară a Francofoniei şi Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, studenţii de la specializările Limba şi literatura franceză şi Limbi Moderne Aplicate ai Facultăţii de Litere vor lucra în anul universitar 2018-2019 cu Zouhir Hariq, stagiar de limba franceză.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cu o bogată experienţă în predarea limbii franceze ca limbă străină, Zouhir Hariq va desfăşura cu studenţii de la Galaţi activităţi de dezvoltare a competenţelor de exprimare orală. În plus, studenţii de la specializarea Limbi moderne aplicate vor beneficia de experienţa stagiarului FLE în ceea ce priveşte franceza pentru management şi marketing.

Zouhir Hariq va participa şi la activităţi de promovare a culturii şi civilizaţiei francofone în cadrul Centrului de Reuşită Universitară. Este al doilea an consecutiv când Facultatea de Litere din Galaţi se bucură de experienţa unui vorbitor nativ de limbă fraceză.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările