Violatorul în serie care se masturba în faţa elevelor a fost trimis în judecată pentru încă un viol. Ce făcea bărbatul când l-au prins poliţiştii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii l-au trimis în judecată pe Cristian-Georgel Alexandru (39 de ani), din Brăila, pentru lipsire de libertate şi viol. Individul care şi-a petrecut aproape toată viaţa în închisoare este acuzat de această dată că a violat o fetiţă de 10 ani.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi l-a pus sub acuzare pe Cristian-Georgel Alexandru (39 de ani), un recidivist condamnat în mai multe rânduri pentru infracţiuni sexuale, pentru viol şi lipsire de libertate. Instanţa a stabilit legalitatea administrării probelor în faza de urmărire penală şi a rechizitoriului şi urmează să stabilească primul termen de judecată.

O expertiză psihiatrică a stabilit deja că bărbatul este pervers sexual, având ”întârziere psihică şi vid emoţional”. El şi-a petrecut mai toată viaţa la puşcărie, fiind condamnat pentru trei violuri şi mai multe alte agresiuni sexuale. Bărbatul obişnuia să acosteze femei pe stradă şi să se masturbeze în faţa lor.

Seria agresiunilor sexuale şi violurilor comise de Cristian-Georgel Alexandru a început în 2002, când poliţiştii au descoperit că acesta urmărea şi supunea la perversiuni sexuale copile care se plimbau pe Faleza Dunării din Brăila, printre acestea numărându-se şi eleve de la Colegiul Naţional “Gheorghe M. Murgoci”. Pentru aceste fapte a fost condamnat la 8 ani şi 6 luni de închisoare, dar a scăpat din închisoare cu 1.000 de zile mai devreme.

Pe fondul problemelor psihice de care suferă, a început imediat să atace adolescente, supunându-le la tot felul de perversiuni sexuale. În octombrie 2008, Cristian-Georgel Alexandru a atacat două eleve în grupul sanitar al Liceului “Anghel Saligny” cu un cuţit. Câteva luni mai târziu, în acelaşi an, violatorul în serie a tăbărât asupra unei femei care mergea pe stradă şi a început să o mângâie pe fund, după care a început să se masturbeze în faţa ei, iar când victima îngrozită a încercat să scape cu fuga, a urmărit-o până în zona Gării CFR din Brăila.

Gesturi obscene în faţa elevelor

Două adolescente de clasa a XI-a au fost următoarele sale victime în 2013. Individul a pătruns în incinta Liceului Teoretic “Nicolae Iorga” din Brăila şi a început să se masturbeze în faţa fetelor, după care, în aceeaşi zi, a repetat gestul obscen cu alte două eleve de clasa a XII-a pe o stradă învecinată cu liceul.

Imagine indisponibilă

Bărbatul este dus la instanţă cu propunere de arestare preventivă

La scurt timp, obsedatul sexual a atacat o adolescentă de 18 ani pe strada Dorului din Brăila, a tras-o de păr şi i-a pus un cuţit la gât, după care a început să o pipăie. Înainte să plece, a lovit-o şi i-a furat 10 lei, pe care copila îi avea asupra sa. Nu a fost suficient pentru individul cu porniri nefireşti, care în aceeaşi zi a acostat două fetiţe, de 10 şi 13 ani, şi-a dat jos pantalonii şi le-a cerut să îi atingă organul sexual. Copilele au scăpat cu fuga, iar una dintre ele şi-a scăpat telefonul mobil, găsit ulterior asupa lui Cristian-Georgel Alexandru.

Sechestrată şi supusă la perversiuni sexuale

După câteva zile, violatorul a pătruns în incinta creşei nr. 3 din Brăila, unde a sechestrat-o pe femeia de serviciu care a avut ghinionul să îi iasă în cale şi a supus-o la perversiuni sexuale. Anchetatorii care se ocupau de violurile şi agresiunile sexuale comise de Cristian-Georgel Alexandru l-au căutat luni de zile, reuşind să îl găsească în cele din urmă la o stână din judeţul Brăila.

A fost condamnat ulterior la 8 ani şi 6 luni de închisoare pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tâlhărie, dar în decembrie 2018 a fost pus în libertate de către Judecătoria Brăila, la propunerea comisiei de liberări condiţionate. Asta deşi fusese expertizat din 2009 cu ”întârziere psihică şi vid emoţional”, iar în 2013 a fost obligat la tratament medical de specialitate într-un spital de psihiatrie.

Pe 12 martie 2019, Judecătoria Galaţi a emis un mandat de arestare preventivă pe numele său pentru viol după ce a obligat o fetiţă de 10 ani din Galaţi să întreţină relaţii sexuale cu el în scara unui bloc.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite