Vineri începe la Galaţi „Danube Rock Festival”. Vor urca pe scenă şi vor cânta „live” 18 trupe din opt ţări

Vineri începe la Galaţi „Danube Rock Festival”. Vor urca pe scenă şi vor cânta „live” 18 trupe din opt ţări

Imagine de la ediţia trecută a Danube Rock Festival FOTO TNOONL Galaţi/Adrian Mociulschi

Evenimentul se va întinde pe durata a trei zile, în perioada 15-17 iunie 2015, fiind găzduit de Stadionul „Dunărea”. Festivalul este organizat de Teatrul Naţional de Operă şi Operetă  „Nae Leonard” şi a ajuns la a cincea ediţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vineri, 15 iunie 2018, începe la Galaţi cea de-a V-a ediţie a „Danube Rock Festival”. Ca de fiecare dată, manifestarea este organizată de Teatrul Naţional de Operă şi Operetă „Nae Leonard” din Galaţi, cu sprijinul Primăriei municipiului Galaţi, concertele urmând să fie găzduite de Stadionul „Dunărea”.

În acest an, pe scenă vor urca nu mai puţin de 18 trupe de gen, din opt ţări, ritmul fiind de trupe pe zi. Prezentator al festivalului va fi, ca la toate ediţiile, cunoscutul artist român Dan Helciug, solistul trupei „Spitalul de Urgenţă”.

Vineri, 15 iunie, vor urca pe scenă trupele: Somn de-amiaza, Project Renegade (Grecia), T.H.D. (Ucraina), The Overalls (Austria), Alex Calancea Band & Guz - Lupii (Moldova) şi  O.C.S.

Sâmbătă, 16 iunie, vor concerta artiştii de la: Riot Monk, Busola (Moldova), Le Basour (Italia), And the kid (Croatia), Trooper şi Celelalte Cuvinte.

În fine, duminică, 17 iunie, vor avea reprezentaţii trupele: Florin Chiriac and the Hippie Band, Denorm (Moldova), Cotton Pickers (Serbia), Bucovina, Altar şi Kempes.

„Festivalul pregăteşte şi concursuri, provocări, distracţie şi, nu în ultimul rând, muzică bună. Vă aşteptăm la cea de-a cincea ediţie a Festivalului „Danube Rock 2018”, un festival al sunetelor de chitare, tobe, bas şi clape, unde muzica artiştilor prezenţi va electriza publicul gălăţean”, spun organizatorii.

Cea mai accesibilă variantă de a vedea şi a asculta trupele de la „Danube Rock Festival” este abonamentul pe trei zile, care costă 97 de lei de persoană. Concertele din o singură zi pot fi văzute cu 54 de lei de persoană. Elevii şi studenţii au reducere la biletul pe o zi, urmând să achite doar 32,4 lei de persoană.
 

citeste totul despre: