VIDEO/Reglare de conturi între interlopii din Galaţi. Două maşini de fiţe au fost făcute scrum în câteva minute

VIDEO/Reglare de conturi între interlopii din Galaţi. Două maşini de fiţe au fost făcute scrum în câteva minute

BMW-ul Seria 7 a ars în proporţie de peste 90% Foto: Adrian Obreja.

Un BMW Seria 7, în valoare de aproxiamtiv 50.000 de euro şi şi un Seat Ibitza s-au transformat în grămezi de fier după ce au fost mistuite de flăcări. Primul incident a avut loc sâmbătă seara în jurul orei 20.00, pe strada Feroviarilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Autoturismul Seat Ibitza, care aparţinea lui Laurenţiu Căpraru, a ars în câteva minte, iar până la venirea pompierilor nu mai rămăsese nimic. Din primele cercetări a reieşit faptul că maşina a fost incendiată.

„Autoturismul a ars în proporţie de 80 la sută. Pompierii au lichidat focul imediat, însă pagubele sunt însemnate. Cercetările au arătat că focul a fost pus intenţionat", spune Eugen Chiriţă, purtător de cuvânt al ISU Galaţi.

După numai câteva ore, pompierii au fost chemaţi să stingă un alt incendiu care a cuprins un BMW Seria 7. De această dată maşina a luat foc în mers, şoferul şi pasagerul reuşind să scape la timp. Totul s-a întâmplat în zona Complexului Siret, în cartierul Ţiglina III. Anton Bârsan, cel care se afla la volanul maşinii, a refuzat să comenteze.

„Am acţionat pentru limitarea şi lichidarea unui incendiu care a cuprins un autoturism. Cauza este un scurt-circuit la blocul motor", spune Eugen Chiriţă, purtător de cuvânt ISU Galaţi.

BMW-ul, în valoare de aproximativ 50.000 de euro, a ars în proporţie de peste 90 la sută.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările