VIDEO Zeci de persoane transportate ca pe cartofi în autoutilitare. Ce s-a întâmplat cu maşinile de transport marfă

VIDEO Zeci de persoane transportate ca pe cartofi în
autoutilitare. Ce s-a întâmplat cu maşinile de transport marfă

Zeci de gălăţeni sunt transportaţi  zilnic în autovehicule de transport marfă către locurile de muncă Foto: captură video IPJ Galaţi

Şase şoferi au fost depistaţi în trafic de poliţişti în timp ce transportau zeci de persoane cu autoutilitare destinate exclusiv transportului de marfă. Conducătorii auto s-au ales cu amenzi ce totalizează 26.000 de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

În zilele de 27 şi 28 iulie, poliţiştii Serviciului Rutier Galaţi au efectuat mai multe verificări în trafic în scopul prevenirii şi combaterii transportului de persoane, contra cost, fără deţinerea documentelor necesare, prevăzute de legislaţia în vigoare.

”În cursul acţiunii, care a avut loc pe D.J. 251, în zona localităţii Slobozia Conachi, poliţiştii au depistat 6 autovehicule care efectuau transport de persoane, fără a deţine licenţă de transport sau alte documente specifice tipului de transport efectuat. Cu toate că autovehiculele ar fi trebuit utilizate exclusiv pentru transportul de marfă, în habitaclul acestora au fost identificate 66 de persoane, transportate ilegal”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Poliţiştii le-au aplicat sancţiuni contravenţionale celor 6 conducători auto în valoare totală de 26.000 de lei, reţinând totodată, plăcuţele şi certificatele de înmatriculare ale autovehiculelor şi dispunând măsura suspendării dreptului de utilizare a acestora pe o perioadă de 6 luni.

De asemenea, două persoane depistate într-un microbuz şi care nu purtau mască, au fost sancţionate contravenţional cu amendă în valoare de 500 de lei fiecare.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Peste 2.000 de sancţiuni, aplicate transportatorilor de persoane pentru nereguli descoperite în trafic

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările