VIDEO „Surpriză” culinară de proporţii pentru un bărbat din Galaţi. A găsit o lamă de cuter în mâncarea pe care o comandase la un restaurant

VIDEO „Surpriză”
culinară de proporţii pentru un bărbat din Galaţi. A găsit o lamă de cuter în
mâncarea pe care o comandase la un restaurant

Foto: captură video

Clientul restaurantului a depus o plângere la Protecţia Consumatorilor şi la Direcţia Sanitară-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Galaţi. Reprezentanţii restaurantului nu au o explicaţie pentru cele întâmplate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Surpriză extrem de neplăcută pentru un bărbat din Galaţi, care a mers să mănânce la un restaurant cu specific spaniol din centrul Galaţiului. Acesta a găsit  o lamă de cuter în paella, mâncarea comandată la restaurant şi a filmat imediat incidentul.

Clientul restaurantului a depus apoi o plângere la Oficiul pentru Protecţia Consumatorilor şi la Direcţia Sanitară-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Galaţi. Administratorului restaurantului nu îşi poate explica cum a putut ajunge lama de cuter în mâncare.

"Nu avem nicio explicaţie pentru acest incident. Efectiv nu ştim cum a putut ajunge lama de cuter în mâncare. Nu lucrăm în bucătărie decât cu cuţite profesionale. Am verificat tot stocul de marfă după incident. Nu am găsit nimic în neregulă. Ne pare rău pentru ceea ce s-a întâmplat. Ne-am prezentat scuze. Nu s-au încasat bani pe nota de plată. Suntem pregătiţi să facem faţă oricărui control şi îi asigurăm pe clienţii noştri că facem eforturi să le oferim produse sigure şi de cea mai bună calitate", a declarat administratorul restaurantului pentru ProFM.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: