VIDEO Un şofer de ambulanţă scuipă un bărbat care-l certa c-a ajuns după trei ore la intervenţie: „Ia-l de aici, că ţi-l omor!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi a demarat o anchetă după ce pe Facebook a apărut o filmare în care un bărbat este scuipat şi ameninţat de şoferul unei ambulanţe după ce acesta reproşase personalului de pe salvare că a ajuns după trei ore la o solicitare făcută prin 112.

Incidentul s-a produs joi, 6 septembrie, în comuna gălăţeană Scânteieşti, iar un localnic a filmat întreaga scenă. Bărbatul i-a acuzat pe membrii echipajului de la Ambulanţă că au ajuns după trei ore de la apelul la 112 pentru a ajuta o femeie care se simţea rău.

„Uitaţi, după trei ore au venit, asta e România noastră. Frumos. Cică sună la 112 că vine, omul moare, căci eu am apelat la Salvare. Omul moare şi vine după trei ore, după insistenţe, căci eu am apelat ca vecinul lor, eu sunt vecinul lor. Uitaţi-vă, unul care se taie pe mâini, vine Salvarea pentru un nemernic... pentru un bătrân, pentru un bătrân bolnav nu vine salvarea”, susţine gălăţeanul care a realizat înregistrarea video.

În timp ce echipa medicală o ajută pe pacientă, bărbatul are un schimb de replici cu şoferul ambulanţei, care îl ameninţă că îi va face plângere la Poliţie.

„Băi, încetează, încetează că vin cagulaţii. Ia-l de aici! Cum îl cheamă? Matale, spune-i numele că-i fac plângere. Îţi fac plângere”, îl ameninţă şoferul ambulanţei, iar replica bărbatului care a realizat filmarea nu s-a lăsat aşteptată: „Marian mă cheamă...faci plângere pentru ce? Pentru că veniţi când moare omul?... Ce să las, ce să las? Uite ce talent are! Mă şi ameninţă”.

La finalul filmării, autospeciala se pune în mişcare şi întoarce pentru a pleca la spital. Cetăţeanul care a făcut filmarea continuă să se adreseze şoferului de pe ambulanţă: „Hai, nu vrei să mă calci?”, spune gălăţeanul care în acel moment este scuipat de şoferul cu care avusese schimbul de replici în timp ce ambulanţa trece pe lângă el.

Conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi a confirmat incidentul şi a anunţat că a demarat o anchetă internă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat în timpul deplasării ambulanţei la Scânteieşti.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite