VIDEO Scene halucinante filmate pe străzile Galaţiului: „Am crezut că ne-au atacat ruşii şi că au dat cu fumigene”

VIDEO Scene halucinante filmate pe străzile Galaţiului: „Am crezut că ne-au atacat ruşii şi că au dat cu fumigene”

Străzi învăluite de fumul unui maşini care polua masiv la Galaţi FOTO captura video

Un şofer din Galaţi a fost filmat în timp ce maşina pe care o conducea scoatea un nor gros de fum, care învăluia străzile ca o ceaţă densă. În ciuda faptului că a fost atenţionat, apostrofat şi claxonat de ceilalţi participanţi la trafic, el şi-a continuat liniştit drumul cu „fabrica” lui de fum pe patru roţi.

Un şofer din Galaţi a reuşit să stârnească o mulţime de controverse după ce a fost filmat, la sfârşitul anului 2017, mergând pe străzile oraşului la volanul unei maşini care scoatea un nor imens de fum.

Din imaginile alăturate filmate de un cameraman amator se poate vedea cum maşina reuşeşte să învăluie străzile pe care trece cu un  fum dens, care seamănă cu o ceaţă şi care pur şi simplu reduce la zero vizibilitatea pe zeci de metri.

În ciuda faptului că a fost atenţionat, apostrofat şi claxonat de ceilalţi participanţi la trafic, el şi-a continuat liniştit drumul cu „fabrica” lui de fum pe patru roţi, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Postate pe internet, imaginile au stârnit numeroase controverse şi au determinat semnale serioase pe adresa autorităţilor. „Este o urmare a faptului că guvernanţii noştri au desfiinţat taxa de primă înmatriculare şi au permis să se umple România de sicrie pe patru roţi, de rable care dacă nu te omoară prin accidente, te omoară cu otrava pe care le aruncă în aer”, a scris unul dintre comentatori.

La postare au apărut şi reacţii virulente pe adresa noii taxe de poluare introduse de Guvern de la 1 ianuarie 2018. „În loc să oprească rablele să intre în ţară, au pus taxă de poluare pe maşini nou-nouţe, care nu poluează aproape deloc. Uitaţi-vă la ăsta! Va plăti o taxă doar dublă faţă de o maşină Euro5. E corect ce fac politicienii?”, a scris altcineva.

Alţi comentatori au luat situaţia în băşcălie, făcând haz de necaz: „Am crezut că ne-au atacat ruşii şi că au dat cu grenade fumigene”, a comentat un gălăţean care semnează Claudiu.

Au existat şi comentatori care au afirmat chiar că desfiinţarea temporară a taxei de poluare, pentru a fi aduse zeci de mii de rable în ţară, ar trebui anchetată de DNA, pentru a fi verificat cui aparţin firmele care au profitat de situaţie. „Pun pariu că aparţin unor politicieni”, a afirmat un comentator.

În acelaşi timp, oamenii care au vizionat filmarea realmente halucinantă au atras atenţia asupra faptului că oamenii legii ar trebui să fie mai duri cu astfel de situaţii. „Să îl oprească, să-i ridice certificatul de înamatriculare, să-l amendeze. Este strigător la cer că poate circula cu hârbul acela de maşină”, a comentat un gălăţean.

„Trebuie sesizaţi şi procurorii DNA. Să se vadă cui a dat şpagă individul de a trecut de ITP. E corupţie mare în ţara asta, iar politicienii fac totul ca să fie corupţia şi mai mare”, l-a completat un altul.

„Fabrică” de fum pe patru roţi pe străzile Galaţiului

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: