VIDEO Scandalagiu imobilizat cu spray lacrimogen de poliţişti după ce a refuzat să se legitimeze. „Bă, eu îmi cunosc legile“

VIDEO Scandalagiu imobilizat cu spray lacrimogen de poliţişti după ce a refuzat să se legitimeze. „Bă, eu îmi cunosc legile“

Captură video

Un scandal de proporţii a avut loc sâmbătă seară pe scara unui bloc din municipiul Galaţi unde mai multe persoane s-au adunat, fără a respecta ordonanţele militare, iar după ce poliţiştii le-au cerut participanţilor să se legitimeze, unul dintre cei prezenţi a devenit recalcitrant, iar poliţistul a fost nevoit să folosească un spray lacrimogen.

Scandalul a avut loc în jurul orei 18.30, în scara unui bloc din cartierul Micro 40, unde se aflau mai multe persoane adunate, care au fost observate de 2 poliţişti care se aflau în patrulare pe raza Secţiei 4 Politie Galaţi. La vederea grupului, poliţiştii le-au solicitat participanţilor să se legitimeze, însă un bărbat a refuzat, devenind recalcitrant. 

El a ridicat vocea la poliţist, l-a ironizat şi a refuzat să şi spună numele, discuţia cu omul legii desfăşurându-se pe durata mai multor minute, în prezenţa mai multor locatari care nu aveau mască de protecţie. La un moment dat, scandalagiul a devenit recalcitrant şi a ridicat tonul şi mai mult, moment în care poliţistul a folosit sprayul lacrimogen pentru a-l imobiliza, pulverizându-i-l în ochi. Bărbatul a fost, ulterior, încătuşat şi dus la secţia de politie, unde s-a stabilit că are 32 de ani şi locuieşte la o altă adresă decât cea la care a fost găsit.

Poliţiştii l-au sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 5000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Ordonanţei Militare nr 3/2020 şi cu amendă în valoare de 1500 de lei pentru refuz de legitimare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările