VIDEO Scandalagiu imobilizat cu spray lacrimogen de poliţişti după ce a refuzat să se legitimeze. „Bă, eu îmi cunosc legile“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un scandal de proporţii a avut loc sâmbătă seară pe scara unui bloc din municipiul Galaţi unde mai multe persoane s-au adunat, fără a respecta ordonanţele militare, iar după ce poliţiştii le-au cerut participanţilor să se legitimeze, unul dintre cei prezenţi a devenit recalcitrant, iar poliţistul a fost nevoit să folosească un spray lacrimogen.

Scandalul a avut loc în jurul orei 18.30, în scara unui bloc din cartierul Micro 40, unde se aflau mai multe persoane adunate, care au fost observate de 2 poliţişti care se aflau în patrulare pe raza Secţiei 4 Politie Galaţi. La vederea grupului, poliţiştii le-au solicitat participanţilor să se legitimeze, însă un bărbat a refuzat, devenind recalcitrant. 

El a ridicat vocea la poliţist, l-a ironizat şi a refuzat să şi spună numele, discuţia cu omul legii desfăşurându-se pe durata mai multor minute, în prezenţa mai multor locatari care nu aveau mască de protecţie. La un moment dat, scandalagiul a devenit recalcitrant şi a ridicat tonul şi mai mult, moment în care poliţistul a folosit sprayul lacrimogen pentru a-l imobiliza, pulverizându-i-l în ochi. Bărbatul a fost, ulterior, încătuşat şi dus la secţia de politie, unde s-a stabilit că are 32 de ani şi locuieşte la o altă adresă decât cea la care a fost găsit.

Poliţiştii l-au sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 5000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Ordonanţei Militare nr 3/2020 şi cu amendă în valoare de 1500 de lei pentru refuz de legitimare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite