VIDEO Scandal în centrul Galaţiului.  Mai multe zeci de persoane s-au lovit şi îmbrâncit reciproc

Poliţiştii locali au intervenit pentru aplanarea conflictului

Poliţiştii locali au intervenit cu efective sporite pentru a despărţi două grupuri de persoane care se luaseră la bătaie într-o zonă intens circulată din Galaţi. Scandalul a pornit după ce doi tineri s-au lovit reciproc, în ajutorul lor sărind grupuri mari de persoane, care şi-au împărţit palme şi pumni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 10 octombrie , în jurul orei 18,00, echipajele Poliţiei Locale Galaţi au intervenit cu forţe sporite (poliţişti de la Ordine Publică, Rutieră şi Intervenţie Rapidă) pentru aplanarea unui scandal care avea loc în zona ”Potcoava de Aur” din Galaţi.

”În jur de 20 de persoane, cu vârste cuprinse între 15 şi 40 de ani, se manifestau violent, îmbrâncindu-se şi tulburând liniştea publică. Cei în cauză erau împărţiţi în două tabere, care încercau să protejeze două persoane de sex feminin ce se loveau reciproc”, a declarat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi.

Pentru aplanarea conflictului au fost alertate toate echipajele de poliţie locală aflate în zonă, dar şi echipa de intervenţie rapidă. La apariţia oamenilor legii, o parte dintre tineri a fugit de la faţa locului, însă poliţiştii locali au reuşit să îi prindă şi să îi ducă la sediul instituţiei, unde au fost identificaţi şi amendaţi.

Poliţiştii locali au aplicat sancţiuni contravenţionale, conform prevederilor legii 61/1991, în valoare totală de 4.600 lei, pentru provocare şi participare la scandal.

citeste totul despre: