VIDEO Cum s-au jucat peste 200 de tineri cu poliţiştii ca să efectueze drifturi într-o parcare. Teribiliştii veniseră din Brăila, Buzău şi Galaţi

VIDEO Cum s-au jucat
peste 200 de tineri cu poliţiştii ca să efectueze drifturi într-o parcare.
Teribiliştii veniseră din Brăila, Buzău şi Galaţi

Sute de şoferi şi-au dat întâlnire la Sala Sporturilor Foto: Poliţia Locală Galaţi

Sute de şoferi, majoritatea tineri, şi-au dat întâlnire într-o parcare pentru a putea efectua derapaje controlate. După ce au fost descoperiţi, conducătorii auto s-au deplasat într-o altă zonă din Galaţi, în încercarea de a-şi pune planul în aplicare, însă oamenii legii îi aşteptau deja.

Ştiri pe aceeaşi temă

La doar câteva zile după ce cinci şoferi au fost sancţionaţi de poliţiştii locali din Galaţi cu amenzi ce totalizează 3.500 de lei pentru efectuarea unor derapaje controlate în parcarea unei societăţi comerciale, situaţia s-a repetat.

Astăzi, 15 ianuarie, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Intervenţie Rapidă şi Transport Valori au depistat în parcarea de la Sala Sporturilor din Galaţi aproximativ 200 de autoturisme, ai căror conducători auto intenţionau să efectueze drifturi.  

”Având în vedere că numărul persoanelor aflate în zonă era numeros, la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje din cadrul Poliţiei Locale Galaţi. La intervenţia oamenilor legii, conducătorii auto au părăsit zona şi s-au deplasat în parcarea de la Universitatea Danubius, în încercarea de a duce la bun sfârşit acţiunea. La faţa locului îi aşteptau alte patrule ale Poliţiei Locale”, a declarat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi.

Cei mai mulţi dintre şoferii veniţi din Brăila, Buzău şi Galaţi au înţeles în cele din urmă că acţiunea la care urmau să participe este ilegală şi au părăsit zona. Patru tineri mai recalcitranţi au fost sancţionaţi cu amenzi ce totalizează 1.335 de lei, în baza legii 61/1991, OUG 195/2002 şi HCL 260/2018.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: