VIDEO Cum a reuşit un tulcean să blocheze un tramvai pe o stradă din Galaţi şi să creeze un imens ambuteiaj

Tramvai blocat pe strada Basarabiei

Un şofer neatent sau căruia pur şi simplu nu i-a păsat ce se întâmplă dacă îşi parchează maşina neregulamentar a blocat un tramvai pe strada Basarabiei din Galaţi, stârnind nemulţumirea şoferilor, nevoiţi să stea la cozi ce s-au întins pe zeci de metri.

Pe 21 iunie, un şofer din Tulcea a blocat preţ de aproape un sfert de oră circulaţia pe una dintre cele mai circulate străzi din Galaţi (Basarabiei) cu autoturismul, deşi indicatorul cu parcarea interzisă era chiar în faţa lui.

Omul nu a văzut sau a ignorat faptul că a oprit autovehiculul prea aproape de şinele de tramvai.

Rezultatul s-a văzut imediat, după ce un tramvai  a ajuns în zonă, iar vatmanul nu a putut să plece mai departe pentru că autoturismul era parcat prea aproape de şinele de tramvai.

În spatele tramvaiului a început să se formeze o coloană imensă de maşini, iar poliţiştii locali au intervenit, în încercarea de a debloca circulaţia în zonă.

La peste 30 de grade Celsius, şoferii nu au putut face altceva decât să observe neputincioşi cum se măreşte coloana de maşini din spatele lor, care atinsese la un  moment dat câţiva zeci de metri.  

Unii şoferi mai norocoşi au reuşit să se strecoare pe lângă tramvaiul blocat, continuându-şi apoi drumul.

Pentru că proprietarul maşinii parcate neregulamentar nu mai apărea, câţiva trecători au preluat iniţiativa şi au început să împingă autoturismul cât mai aproape de trotuar, pentru ca tramvaiul să poată trece, lucru care s-a şi întâmplat în final.

Când a revenit la maşină, şoferul neatent a aflat că s-a ales cu o amendă de 625 de lei pentru parcare neregulamentară.

De amintit este că pe strada Basarabiei astfel de incidente sunt frecvente, şoferii preferând să îşi parcheze maşinile pe unde apucă, fără să se gândească că ar putea bloca circulaţia tramvaielor.

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: