VIDEO Reacţia revoltătoare a unui şofer: a lovit intenţionat o tânără pe trecerea de pietoni, apoi a înjurat-o şi a plecat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine de la la incidentul revoltător de la Galaţi FOTO captura video
Imagine de la la incidentul revoltător de la Galaţi FOTO captura video

Incidentul a avut loc înainte de Crăciun, la Galaţi, fiind filmat de un alt şofer cu camera din parbriz. La volanul maşinii, cu numere de Franţa, implicată în conflict se afla, se pare, un român care lucrează în Hexagon

Incident revoltător, la Galaţi, chiar înainte de Crăciun. O maşină cu numere de Franţa (dar care se pare că era condusă de un român stabilit în Hexagon) a lovit o tânără pe trecerea de pietoni, apoi, pentru că victima a îndrăznit să îl apostrofeze, a deschis uşa maşinii şi a înjurat-o.

După aceea, maşina a demarat în trombă, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, încălecând şi o bordură. Totul s-a petrecut în cartierul Micro 13, la ieşirea din Galaţi către Şoseaua de centură.

Filmarea a fost postată pe Facebook, pe Grupul Şoferilor din Galaţi, şi a stârnit imediat reacţia altor conducători auto. Unii au cerut ca imaginile să fie predate poliţiştilor pentru a se deschide un dosar penal pentru tentativă de omor, iar ideea a făcut imediat trimitere la modificarea legilor justiţiei. „Proba video nu mai este probă în România. Au avut grijă de asta aleşii noştri”, a comentat unul dintre şoferi.

Cu toate controversele legate de legile justiţiei, poliţiştii de Rutieră au preluat imaginile şi au demarat o anchetă în acest caz, având în vedere că şoferul maşinii cu numere de Franţa a încălcat grav mai multe reguli de circulaţie. Există posibilitatea ca acesta să fie învinuit şi de tenativă de omor sau cel puţin ameninţare, însă lucrurile vor fi lămurite după identificarea conducătorului auto şi a femeii lovite de maşina acestuia.

Interesant este şi că Bogdan Carp, şeful Serviciului Rutier Galaţi, a recunoscut public că Grupul Şoferilor din Galaţi (care numără peste 36.000 de membri) este un partener de nădejde al poliţiştilor în descoperirea infracţiunilor din trafic.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite