VIDEO A pus pe jar zeci de mii de oameni, în toiul nopţii, cu muzica dată la maxim. Cum a încercat un şofer scandalagiu să-i păcălească pe jandarmi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr în vârstă de 32 ani, din Galaţi, a fost sancţionat de jandarmi pentru că la miezul nopţii i-a scos din sărite pe locatarii cartierului Micro 21, ascultând muzică dată la maxim, în maşină. Tânărul îşi montase în portbagajul autovehiculului un sistem audio cu amplificator şi un tun de bass.

Mai mulţi gălăţeni care locuiesc în cartierul Micro 21, din Galaţi, au sunat la 112  după ce un grup de tineri le-au scos peri albi, ascultând muzică la maxim dintr-o maşină.

”Azi-noapte (n.r. 9 septembrie), la ora 00,20, pe timpul patrulării pe raza Secţiei 3 Poliţie, echipajul de jandarmerie a observat un grup de tineri care se afla în zona reclamată, iar în momentul în care li s-a adus la cunoştinţă faptul că cetăţenii s-au plâns de muzica ascultată la maxim de către ei, aceştia au negat şi au spus jandarmilor că nu au maşinile modificate la sistemul audio. Jandarmii i-au îndepărtat pe tineri din zonă şi le-au pus în vedere că în cazul în care vor fi alte sesizări cu privire la comportamentul lor, aceştia vor fi sancţionaţi”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Galaţi.

După aproximativ 10 minute, timp în care jandarmii s-au îndepărtat, din zonă a început să se audă din nou muzică la intensitate mare. Când s-au apropiat, jandarmii au observat că unul dintre autoturisme s-a pus în mişcare, cu muzica dată la maxim.

Practic, tinerii au crezut că îi pot păcăli pe jandarmi, bătându-şi în continuare joc şi de liniştea locatarilor din zonă, care încercau să se odihnească. Jandarmii au oprit maşina în trafic, constatând că aceasta a fost modificată pentru ca muzica să poată fi ascultată la intensitate extrem de mare.

”Conducătorul auto a fost oprit şi sancţionat cu amendă în valoare de 500 de lei, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. Pentru a-şi arăta buna intenţie, conducătorul autoturismului şi-a deconectat amplificatorul şi tunul de bass de la sistemul audio al maşinii şi a spus că pe viitor nu va mai asculta muzică la intensitate mare, mai ales pe timpul nopţii”, susţin reprezentanţii IJJ Galaţi.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

O femeie şi-a reclamat socrii la 112 pentru că ascultau muzică la intensitate maximă. Ce au păţit petrecăreţii

Primar acuzat de jaf şi violenţe la drumul mare. „A încercat să o dezbrace pe prietena mea, timp în care încerca să se descheie la pantaloni“

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite