VIDEO Poliţist mut de beat filmat de un şofer. Cade pe jos şi este incapabil să articuleze măcar un cuvânt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un poliţist local din Galaţi a fost surprins într-o ipostază extrem de jenantă. Acesta a consumat alcool cu un coleg şi a plecat spre casă în stare avansată de ebrietate, fiind surprins de un şofer care l-a filmat în timp ce se chinuie să stea în picioare.

Un poliţist local din Galaţi este cercetat de comisia de disciplină din cadrul instituţiei unde activează şi riscă să fie dat afară după ce a fost filmat în stare avansată de ebrietate în timp ce se deplasa spre domiciliu.

Pe imagini se vede cum poliţistul nu se mai poate ţine pe picioare şi se sprijină de un stâlp şi de un coş de gunoi, iar un coleg îl ajută pentru a-şi menţine echilibrul. Acesta este atât de beat, încât nu reuşeşte să articuleze nici măcar un cuvânt. La un moment dat, cade din picioare, se ridică cu greu şi încearcă să plece din zonă, fără prea mult succes însă.

Poliţistul local ieşise din tură şi a mers la un coleg de serviciu, unde a consumat băuturi alcoolice, plecând apoi spre casă. Bărbatul lucrează în sistem de 20 de ani şi a fost pus acum la dispoziţia conducerii Poliţiei Locale din Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite