VIDEO Ce a păţit un bărbat după o ceartă aprinsă cu nepotul. Jandarmii i-au oprit maşina în trafic

VIDEO Ce a păţit un
bărbat după o ceartă aprinsă cu nepotul. Jandarmii i-au oprit maşina în trafic

Tânărul a fost oprit în trafic de jandarmi şi dus la Poliţie pentru audiere Foto: captură video IJJ Galaţi

Un tânăr de 21 de ani, cetăţean turc cu rezidenţă în spaţiul Uniunii Europene şi reşedinţă în municipiul Galaţi, a fost urmărit de jandarmi după ce  a avut o discuţie aprinsă cu bunicul său şi i-a sustras acestuia autoturismul cu intenţia de a pleca spre casă.

Joi, 30 ianuarie, în jurul orei 14,00, un echipaj de jandarmerie aflat în patrulare pe raza municipiului Galaţi a fost sesizat prin staţia de emisie-recepţie despre dispariţia unui autoturism, din parcarea depozitului engros de pe bulevardul Henri Coandă.

În timp ce se aflau pe strada Brăilei, jandarmii au observat autoturismul în cauză deplasându-se spre cartierul Micro 20 şi au pornit în urmărirea acestuia. Conducătorul auto a fost interceptat pe strada Furnaliştilor din Galaţi.

”În urma verificărilor făcute, jandarmii au aflat faptul că în jurul orei 13,00, şoferul, în vârstă de 21 ani, cetăţean turc, cu reşedinţa în municipiul Galaţi, s-a deplasat în depozitul engros, la magazinul bunicului său. Aici, pe fondul unei discuţii aprinse, într-un moment de neatenţie, tânărul a luat cheile maşinii bunicului, fără permisiunea acestuia. În momentul în care a vrut să plece de la magazin, proprietarul maşinii nu a mai găsit autoturismul în parcare şi a apelat la numărul unic de urgenţă 112”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi.

Jandarmii l-au condus pe tânăr la sediul secţiei de poliţie, unde au întocmit actele de depistare. Bunicul, proprietar al maşinii, şi-a recuperat autoturismul şi nu a dorit să depună plângere împotriva nepotului.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările