VIDEO Un nou atac al unui recidivist eliberat pe recurs compesatoriu: bătrân tâlhărit în scara blocului. Atenţie, imagini extrem de violente

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor a postat pe Facebook un filmuleţ în care se observă un bărbat care îl bate pe un bătrân în scara blocului. Conform postării, ar fi vorba de un nou caz de recidivist „din promoţia Toader“.

UPDATE, ora 17,00

Surse din Justiţie au confirmat că individul de 36 de ani care a tâlhărit un bătrân din Galaţi este recidivist şi că a fost eliberat din penitenciar mai devreme, pe baza recursului compensatoriu. Numele lui este în continuare ţinut secret, anchetatorii argumentând că acest lucru ar fi în interesul anchetei, dat fiind că agresorul nu a fost prins deocamdată.

În trecut, individul a fost condamnat tot pentru tâlhărie, dar şi pentru diverse furturi.

Bătrânul de 75 de ani care a fost tâlhărit şi lovit cu sălbăticie în scara blocului unde locuia este în acest moment internat în spital deoarece a suferit leziuni destul de grave în zona capului.

Familia victimei a povestit că omul tocmai schimbase nişte bani la CEC Bank deoarece credea că economiile în euro sunt mai sigure. Tâlharul îl urmărise pe bătrân încă din bancă, anchetatorii fiind de părere că acesta a devenit deja un „tipar” pentru tâlhari.

UPDATE

Individul care agresează o persoană în scara unui bloc are 36 de ani şi este cunoscut cu antecedente penale. Agresiunea s-a petrecut în scara unui bloc din zona Potcoava de Aur din Galaţi. Victima, un pensionar de 75 de ani, a fost urmărită după ce a scos bani de la CEC şi i-a schimbat în euro.

În urma agresiunii, victima a suferit un traumatism cranio-facial sever. Autorul atacului nu are un domiciliu stabil şi a fost condamnat anterior pentru tâlhărie şi furt.

”Persoana în cauză este căutată de poliţişti în momentul de faţă sub suspiciunea de tâlhărie”, ne-a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.

Ştirea iniţială

Reprezentanţii Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor au intitulat postarea „Şocant! Tâlhărie Galaţi 14 ianuarie 2019 ora 11.52 - Autorul recidivist din Promoţia Toader“, sugerând că ar fi vorba de un nou caz de deţinut eliberat cu legea recursului compensatoriu şi care ar fi atacat după eliberare.

Imaginile prezintă un bărbat care e bătut de un alt individ în scara unui bloc. Conform poliţiştilor din Galaţi, agresorul a fost identificat, dar nu şi prins. Are 35 de ani şi a reuşit să fure de la victima în vârstă de 75 de ani un telefon şi 500 de euro.


Vom reveni cu amănunte.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite