VIDEO Mii de materiale pirotehnice ilegale, găsite în maşina unui gălăţean. Arsenalul de ocazie a fost confiscat

VIDEO Mii de materiale pirotehnice ilegale, găsite în maşina unui gălăţean. Arsenalul de ocazie a fost confiscat

Imagini cu materialele confiscate FOTO IPJ Galaţi

Decoperirea a fost făcută de Poliţia Română, care acţionează la nivel naţional, în perioada 15 noiembrie 2016 - 4 ianuarie 2017, pentru prevenirea oricăror evenimente negative generate de nerespectarea legislaţiei privind obiectele pirotehnice.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Galaţi au depistat 150 kg articole pirotehnice deţinute ilegal şi evaluate la suma de 10.700 lei.

La data de 28 decembrie 2016, poliţiştii gălăţeni au oprit în trafic pe raza localităţii Tudor Vladimirescu un autoturism condus de un bărbat de 47 ani din municipiul Galaţi, despre care aveau indicii că deţine în vederea comercializării articole pirotehnice.

În urma controlului efectuat în interiorul autoturismului au fost găsite următoarele  articole pirotehnice din categoriile F1, F2 şi F3, după cum urmează: 180 bucăţi candele romane cu 10 focuri; 240  bucăţi candele romane cu 30 focuri; 1.200 bucăţi petarde cu 3 focuri; 7.800 bucăţi petarde cu un foc; o bucată baterie de artificii cu 18 focuri; 1329 bucăţi candele romane cu 10 focuri; 256 bucăţi artificii de tort; 260 bucăţi petarde; o bucată candelă romană cu 6 focuri.

Articolele pirotehnice, în greutate totală de 150 kg, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: