VIDEO Medic agresat de un bărbat într-o clinică din Galaţi. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere

VIDEO Medic agresat de un bărbat într-o clinică din Galaţi. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere

Imagini de pe camerele de supraveghere

Un medic din Galaţi a postat pe Facebook imagini în care se vede cum un bărbat îl împinge în timp ce vociferează, evident extrem de nervos. Medicul cade şi se loveşte cu capul de un birou. „Postarea este un strigăt despre comportamentul multor pacienţi, ajungându-se şi la aceste agresiuni fizice. Nu este teamă, ci revoltă”, scrie doctorul, anunţând că a depus plângere.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE:

Agresorul medicului Costache Botezatu este un cunoscut interlop din Galaţi care, potrivit unor surse din zona anchetei penale, s-ar ocupa cu „afaceri cu sex” în Elveţia şi Austria. DETALII AICI

ŞTIREA INIŢIALĂ

Potrivit relatării de pe pagina de Facebook a medicului Costache Botezatu, incidentul s-a petrecut în luna februarie.

”Am cugetat mult dacă să postez înregistrarea agresiunii. Am ajuns la concluzia că, pe lângă acţiunea penală, este necesară şi o conştientizare a unor asemenea situaţii de către toţi colegii - nu numai din relatări verbale, ci şi video. PS - nu mă victimizez, am postat doar pentru ceilalţi colegi, pentru a realiza la ce se pot aştepta. Am înaintat plângerea la Parchet. Aştept procedurile”, scrie medicul în mesajul care însoţeşte imaginile.

Doctorul continuă afirmănd că, ”în Moldova (pe care mulţi o desconsiderăm) pentru aşa ceva respectivul individ ar face 15 ani puşcărie”.

”La noi - între 6 luni şi 3 ani (dacă nu vor fi şase luni cu suspendare). Ca să fie clare anumite aspecte şi să nu apară întrebări: unitatea la care lucrez a chemat imediat paza şi Poliţia, a făcut toate demersurile legale necesare în asemenea situaţii. Eu am depus plângere penală. Vom vedea cum se va rezolva. Postarea a fost doar un strigăt (sper că nu în van) asupra comportamentului multor pacienţi, ajungându-se şi la aceste agresiuni fizice. Nu este teamă, ci revoltă!”, mai scrie medicul.

Clipul video postat are 48 de secunde. În imagini se vede cum medicul era pe hol, iar un bărbat se apropie de el vociferând, evident nervos, şi îl împinge.

Tânărul care a agresat un medic într-un spital din Galaţi, cercetat pentru loviri şi alte violenţe

Doctorul cade şi se loveşte cu capul de un birou. În zonă apar mai multe asistente, iar apoi şi un medic care încearcă să-l liniştească pe agresor. Mediul nou sosit îi întinde mâna bărbatului nervos, însă acesta ignoră gestul, continuând să vocifereze. 

Incidentul s-a produs pe holurile unei clinici private din Galaţi.

.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările