VIDEO Incendiu de proporţii la o fostă groapă de gunoi  din Tecuci. Au intervenit 30 de pompieri cu trei autospeciale cu apă şi spumă

VIDEO Incendiu de proporţii
la o fostă groapă de gunoi  din Tecuci. Au intervenit 30 de pompieri cu
trei autospeciale cu apă şi spumă

Pompierii s-au luptat cu flăcările timp de mai mule ore Foto: captură video ISU Galaţi

Au ars gunoaie menajere şi vegetaţie uscată pe o suprafaţă de circa 5.000 de metri pătraţi. Cauza incendiului este în curs de stabilire.

Ştiri pe aceeaşi temă

Luni, 13 aprilie 2020, la ora 19,30, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi a fost anunţat despre declanşarea unui incendiu la fosta groapă de gunoi  din Tecuci, în zona cartierului Cernicari.

Echipajele de pompieri sosite la locul incidentului au intervenit pentru limitarea extinderii incendiului, acesta fiind alimentat şi de vântul puternic.

”Au intervenit 30 de pompieri cu trei autospeciale cu apă şi spumă de la secţia de pompieri Tecuci, trei motopompe transportabile şi două cisterne de la primăria municipiului Tecuci”, a declarat locotenent colonelul Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

Au ars gunoaie menajere şi vegetaţie uscată pe o suprafaţă de circa 5.000 de metri pătraţi. Cauza incendiului este în curs de stabilire.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările