VIDEO Imagini apocaliptice la Târgu Bujor. O ploaie torenţială a lovit oraşul, iar maşinile au fost blocate de apa care a inundat carosabilul

VIDEO Imagini apocaliptice la Târgu Bujor. O ploaie
torenţială a lovit oraşul, iar maşinile au fost blocate de apa care a inundat carosabilul

Foto: captură video

Pe imaginile filmate de un amator se vede cum maşinile circulă doar pe o bandă pentru a nu rămâne blocate în apa care depăşeşte pe alocuri o jumătate de metru. Timp de o oră, 9 localităţi din judeţul Galaţi s-au aflat sub cod roşu de grindină, vânt puternic şi  averse torenţiale.

Ştiri pe aceeaşi temă

După o oră de ploaie torenţială, oraşul Târgu Bujor a ajuns practic de nerecunoscut. În zona şoselei principale care străbate oraşul apa a atins şi jumătate de metru, iar circulaţia autovehiculelor s-a desfăşurat doar pe o singură bandă.

Momentul a fost surprins de un amator, care a filmat dificultăţile pe care le întâmpină şoferii, inclusiv Poliţia, pentru a traversa localitatea. Pe 21 iunie, în intervalul 14,50-15:40, judeţul Galaţi s-a aflat sub cod roşu de grindină, vânt puternic şi  averse torenţiale.

9 localităţi din Galaţi au fost vizate de fenomenele meteo extreme, respectiv Pechea, Măstăcani, Fârţăneşti, Frumuşiţa, Folteşti, Scânteieşti, Cuca, Băleni, Rediu, Suhurlui.

Meteorologii au anunţat grindină de medii si posibil mari dimensiuni, vânt puternic, vijelie puternică, averse torenţiale ce vor cumula local 35...50 l/mp, frecvente descărcări electrice. În zona vizată de fenomenele meteo amintite s-au cumulat 45...50 l/mp.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: