VIDEO Gestul inconştient al unui şofer care sfidează regulile de circulaţie, circulând pe contrasens

VIDEO Gestul
inconştient al unui şofer care sfidează regulile de circulaţie, circulând pe
contrasens

Foto: captură video cameră de supraveghere

Un şofer încalcă cele mai elementare reguli de circulaţie într-o intersecţie foarte circulată din Galaţi, intrând cu maşina pe contrasens pentru a ajunge mai repede la destinaţia dorită.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii gălăţeni au demarat o anchetă după ce în mediul on line a apărut o filmare realizată cu o cameră de supraveghere montată pe o maşină,  în care se vede cum un şofer nu mai are răbdare să aştepte la coada de maşini care se formase în faţa ta şi porneşte cu autovehiculul pe contrasens.

Acest lucru s-a întâmplat într-o intersecţie extrem de circulată din Galaţi, la o oră de vârf, iar pe imagini se poate observa cum ceilalţi conducători auto aflaţi în trafic opresc maşinile pentru a evita o coliziune cu autovehiculul şoferului inconştient.

Oamenii legii fac verificări în prezent pentru a stabili identitatea şoferului, urmând ca acesta să fie sancţionat pentru că a circulat pe contrasens, dar şi pentru că a încălcat regulile de circulaţie privind depăşirea.Amenda în cazul primei contravenţii este de 870 de lei, la care se poate adăuga suspendarea permisului de conducere pentru 60 de zile, iar în cazul celei de-a doua abateri, sancţiunea contravenţională este de 580 de lei, ce poate fi însoţită de suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pentru 30 de zile.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările