VIDEO Au fost prinşi hoţii în serie care furau articole vestimentare din magazinele din Galaţi

VIDEO Au fost prinşi
hoţii în serie care furau articole vestimentare din magazinele din Galaţi

Foto: arhivă Adevărul

Doi brăileni, un bărbat şi o femeie, sunt autorii furturilor de îmbrăcăminte din Galaţi, aceştia având o metodă inedită de a sustrage bunurile. Unul dintre ei identifica unde este amplasată camera de supraveghere, iar apoi se întoarcea cu spatele la ea şi băga hainele în pantaloni, cu tot cu umeraşe.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cei doi hoţi, o femeie şi un bărbat, care au băgat spaima în proprietarii de magazine din Galaţi, după îşi făcuseră un obicei din a fura diverse articole de îmbrăcăminte, au fost prinşi de poliţişti. Totul a ieşit la iveală după ce unul dintre proprietarii magazinelor păgubite a decis să facă toată povestea publică pe reţelele de socializare. Aşa s-a aflat că cei doi hoţi au furat îmbrăcăminte din mai multe magazine din Galaţi. 

Pe imaginile de supraveghere se vede cum bărbatul verifică unde este amplasată camera de supraveghere, iar apoi se întoarce cu spatele la ea şi bagă în pantaloni îmbrăcămintea, cu tot cu umeraş.

”Cei doi au intrat în magazin, s-au făcut că ar caută ceva, vânzătoarea era ocupată cu un alt client şi au profitat de neatenţia ei, şi domnul a plecat pur şi simplu cu rochia în pantaloni. După ce am postat imaginile cu hoţii am mai fost sunată de alte vânzătoare care s-au confruntat cu aceeaşi problemă. Se vede clar că sunt aceleaşi persoane, deci cu asta se ocupă, nu sunt la prima abatere, nu au nici o jenă", a declarat Mirela Balosin, patroana unuia dintre magazinele călcate de hoţi.

”Poliţiştii secţiei 2 au efectuat verificări cu privire la aceste înregistrări, constatând că fapta a fost săvârşită în ziua de 31 iulie 2018, într-un magazin situat pe strada Brăilei din municipiul Galaţi şi, ulterior, s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de furt”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.  

Pe 9 august, poliţiştii au identificat cele două persoane care apar în imagini, fiind vorba de un bărbat de 37 ani şi o tânără de 24 ani, ambii din municipiul Brăila, prejudiciul, în valoare de 120 de lei, fiind recuperat şi returnat păgubitului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: