VIDEO Dorei de Galaţi. Patru muncitori  golesc o groapă de apă cu lopata şi roaba: „N-are decât să râdă, eu ce vreţi să fac?“

VIDEO Dorei de Galaţi. Patru muncitori  golesc o groapă de apă cu lopata şi roaba: „N-are decât să râdă, eu ce vreţi să fac?“

Foto: captură video

Mai mulţi muncitori au fost filmaţi în timp ce umplu o roabă cu apă, pe care o răstoarnă câţiva metri mai încolo, în zona unde sunt parcate mai multe maşini. Imaginile au stârnit reacţii virulente din partea gălăţenilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un filmuleţ de câteva zeci de secunde, în care apar patru muncitori care par să execute o lucrare, a  devenit viral pe reţelele de socializare. 
 
Zona unde aceştia se fac că lucrează este o parcare din Ţiglina I din Galaţi, unde ar trebui să se realizeze 84 de locuri de parcare, dar şi să se reabiliteze carosabilul şi trotuarul pe o porţiune de peste 2.500 de metri pătraţi.
 
Pe imagini se vede cum unul dintre muncitori încarcă tacticos o roabă cu o lopată, în timp ce un coleg o răstoarnă câţiva metri mai încolo, exact în zona unde sunt parcate mai multe maşini. Alţi doi muncitori asistă de pe margine la ”munca” colegilor lor.
 
Există şi o explicaţie venită din partea dirigintelui de şantier, care spune că nu există un utilaj cu care se golească groapa de apă, astfel că i-a lăsat pe muncitori să îşi folosească imaginaţia pentru a duce treaba la bun sfârşit.
 
După cum se poate vedea, acţiunea este total inutilă pentru că apa s-a acumulat într-o cantitate foarte mare în groapa pe care muncitorii încearcă să o golească. Reacţiile în mediul on line nu au întârziat să apară.
 
”Oau! Trebuie să fii geniu ca să goleşti ditamai groapa cu lopata. Cred că aşa îşi goleşti şi cada de acasă”, a punctat un gălăţean.
 
”Aşa se duc banii pe lucrări de mântuială. Avem muncitori care asfaltează şi udă florile pe ploaie, iar acum golesc gropile de apă cu lopata. Am ajuns ruşinea Europei”, a venit replica unui bărbat vădit supărat.

Intervievat de reporterul ProTv, unul dintre muncitori îşi explică gestul:

″- Şi cu ce vreţi s-o car?

- Nu aveţi altceva?

- Păi aduceţi dumneavoastră şi car eu. 

- Dar e normal să căraţi apă cu roaba, domnule?

- Dumneavoastră altă treabă n-aveţi?

-  Nu, că eu nu lucrez în construcţii.

- O pompă, ceva, nu v-au adus?

- N-avem, deocamdată.

- V-au filmat locatarii de aici, din zonă, şi râdeau de dumneavoastră!

- N-are decât să râdă, eu ce vreţi să fac?”

 

citeste totul despre: