VIDEO Cinci minori din Galaţi, proveniţi din centre de plasament, au spart un magazin şi au creat un prejudiciu de peste 20.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul s-a petrecut noaptea trecută. Cinci minori din Galaţi nici nu şi-au imaginat că faptele lor au fost surprinse de camerele de supraveghere. Aceştia au fost identificaţi şi acum au de dat explicaţii în faţa poliţiştilor.

Adolescenţii au vârstele cuprinse între 14 şi 17 ani şi au fost surprinşi de camerele de supraveghere instalate în magazin. Aceştia au furat mâncare, ţigări şi bani, prejudiciul depăşind suma de 20.000 de lei.

Hoţii au acţionat după un plan bine pus la punct: în timp ce trei din ei intrau în magazin pentru a fura mâncare şi a verifica dacă sunt bani în casele de marcat, ceilalţi păzeau zona. La un moment dat, un echipaj de poliţie a trecut întâmplător prin faţa magazinului, iar minorii s-au ascuns după rafturi pentru a nu fi văzuţi.

Aceştia şi-au putut duce planul la îndeplinire deoarece sistemul de alarmă al magazinului nu s-a declanşat. Oamenii legii au intrat însă în posesia acestor imagini, iar minorii în cauză au fost identificaţi, iar acum sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Cinci minori au jefuit un magazin din Galaţi

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite