VIDEO Bărbat jefuit pe unul dintre cele circulate bulevarde din Galaţi. Atacatorii i-au vândut telefonul ca să-şi cumpere energizante şi ţigări

VIDEO Bărbat jefuit
pe unul dintre cele circulate bulevarde din Galaţi. Atacatorii i-au vândut
telefonul ca să-şi cumpere energizante şi ţigări

Unul dintre suspecţii de tâlhărie Foto: captură video Poliţia Locală Galaţi

Trei adolescenţi, cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani, au fost identificaţi şi reţinuţi de poliţiştii locali după ce au tâlhărit în plină stradă un bărbat.

Poliţiştii locali din cadrul Secţiei nr. 1 au depistat în Parcul ”Mihai Eminescu”, din Galaţi, un grup de trei tineri cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani, care au deposedat prin violenţă un bărbat de un telefon mobil şi suma de 21 de lei.

”Am fost bătut pe strada Brăilei, lângă BRD. M-au lovit, mi s-a furat telefonul mobil şi banii”, a declarat victima. Adolescenţii au vândut telefonul mobil cu 50 de lei, iar banii i-au folosit ca să îşi cumpere energizante şi ţigări.

”În acest caz, oamenii legii au întocmit actele procedurale, persoanele în cauză fiind predate pe bază de proces verbal lucrătorilor Secţiei nr. 1 din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie, în vederea continuării cercetărilor”, a declarat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările