VIDEO Bărbat din Galaţi sfâşiat în plină stradă de un câine de luptă. Victima refuză să spună al cui este animalul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jandarmii au intervenit pentru salvarea bărbatului atacat de câine FOTO Captură video
Jandarmii au intervenit pentru salvarea bărbatului atacat de câine FOTO Captură video

Incidentul s-a petrecut sâmbătă seară în faţa unul cazinou din Galaţi. Victima pierdea sânge abundent şi a fost ajutată de trecători, care au improvizat un garou şi au anunţat la 112. Există bănuiala că la mijloc ar fi o răfuială legată de nişte datorii la cămătari.

Incident  sângeros şi foarte ciudat, sâmbătă seara, la Galaţi, în jurul orei 21,30. Un bărbat de 50 de ani a fost atacat şi rănit grav de un câine de luptă, însă refuză să dea detalii despre împrejurările în care s-a întâmplat totul, lucru care trezeşte numeroase suspiciuni.

Incidentul a fost descoperit de un echipaj de jandarmerie aflat în patrulare pe raza Secţiei 3 Poliţie Galaţi, care a observat în faţa unui cazinou aflat pe strada Oţelarilor un grup de persoane lângă care se afla un bărbat căzut, în plină stradă.

Jandarmii s-au apropiat, moment în care au observat un bărbat, de aproximativ 50 ani,  căzut pe asfalt, lângă acesta fiind un grup de trei tineri care se chinuiau să îi oprească hemoragia de la picior. În spatele bărbatului, pe trotuar, jandarmii au observat urme de sânge şi i-au întrebat pe cei prezenţi ce s-a întâmplat. Suspect, niciunul dintre tineri, cât şi persoana agresată, nu au dorit să dea detalii despre cele petrecute. 

Până la sosirea echipajului medical de urgenţă, jandarmii şi doi trecători au improvizat un garou pe care l-au aplicat pe piciorul bărbatului, pentru a-i opri sângerarea, plaga fiind între gambă şi gleznă. 

Intervenţia pentru salvarea bărbatului a fost filmată de jandarmi.

„Martorii şi persoana agresată susţin că plaga se datorează unei muşcături de la un câine de luptă din rasa pitbull, dar nu au dorit să depună plângere şi nu au dat alte detalii privind producerea incidentului, ori dacă câinele a fost sau nu asmuţit de către proprietar sau alte persoane”, a transmis Jandarmeria Galaţi.

Victima a fost transportată la spital, iar ancheta legată de incident  continuă, chiar şi fără o plângere prealabilă. Există o serie de informaţii cum că la mijloc ar fi un conflict legat de o datorie la cămătari, însă oficial nu a fost confirmată sau infirmată existenţa unei astfel de piste a anchetei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite