Urmărit naţional pentru contrabandă, capturat la punctul de trecere a frontierei Galaţi-rutier

Urmărit naţional pentru contrabandă, capturat la punctul de trecere a frontierei Galaţi-rutier

FOTO Arhiva Adevărul

Individul de 26 de ani, având cetăţenie dublă, română şi moldoveană, era dat în urmărire pentru executarea unei pedepse cu închisoarea pentru contrabandă cu ţigări.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii de frontieră gălăţeni au depistat şi predat unei echipe operative din cadrul I.P.J. Galaţi un tânăr cu dublă cetăţenie, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoare pentru infracţiuni de contrabandă.

Miercuri, 28 decembrie 2016, în jurul orei 4.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, V. B., în vârstă de 26 ani, cu dublă cetăţenie, română şi R. Moldova, călătorind cu un autoturism marca Volvo, înmatriculat în Bulgaria.

La controlul de frontieră, oamenii legii au constatat faptul că pe numele tânărului este emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoare de 1 an şi 4 luni pentru infracţiuni de contrabandă.

Poliţiştii de frontieră au întrerupt călătoria persoanei în cauză, care a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Galaţi, în vederea luării măsurilor ce se impun.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: