Unul dintre cei mai cunoscuţi maeştri şahişti din România îşi dezvăluie secretele luni la Galaţi

Unul dintre cei mai cunoscuţi maeştri şahişti din România îşi dezvăluie secretele luni la Galaţi

Marius Ceteraş FOTO Arhiva Adevărul

Evenimentul va avea loc în sala Mihai Eminescu din sediul central, etajul I, va cuprinde lansarea a două cărţi şi o oră deschisă de şah susţinută de autor. Moderatorul întâlnirii este Zanfir Ilie, directorul Bibliotecii „V.A. Urechia” Galaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Biblioteca V.A. Urechia, vă invită luni 10 iulie 2017, de la ora 11,00, la lansarea cărţilor lui Marius Ceteraş: ”100 teste de şah”, apărută în 2017 şi ”Ghid pentru învăţarea jocului de şah”, apărută în 2012.

Marius Ceteraş are în spate o activitate impresionantă în şah: multiplu campion naţional de juniori şi campion balcanic cu echipa României de juniori (1993), a devenit maestru FIDE din 1992. În ultimii ani a pregătit şahişti la cluburi din Alba Iulia, Turda dar şi Matosinhos (Portugalia).

După ce a colaborat cu numeroase reviste de profil din străinătate, a publicat în 2007 cartea "Lecţii de şah pentru începători", avizată de MECTS în vederea folosirii ca suport de predare a şahului în învăţămîntul românesc.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: