Un tânăr a reclamat la Poliţie un jaf închipuit după ce şi-a vândut telefonul şi a pierdut banii la jocurile de noroc

Un tânăr a reclamat
la Poliţie un jaf închipuit după ce şi-a vândut telefonul şi a pierdut banii la
jocurile de noroc

Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii au stabilit că tânărul de 28 de ani a inventat o poveste ca să poată justifica familiei lipsa banilor obţinuţi din vânzarea telefonului mobil.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 11 mai, în jurul orei 04,00, un tânăr, de 28 de ani, din municipiul Galaţi, a sesizat Poliţia cu privire la faptul că, în dimineaţa respectivă, în timp ce se îndrepta spre domiciliu, în dreptul staţiei de autobuz din zona ”General”, un bărbat necunoscut l-a ameninţat cu un cuţit şi l-a deposedat de telefonul mobil în valoare de 270 de lei.

În urma sesizării, a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, dar poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Galaţi au stabilit că tânărul îi minţise după ce au făcut mai multe verificări.

”Din probatoriul administrat a reieşit că <<victima>> tâlhăriei şi-ar fi vândut, de fapt, telefonul mobil unei persoane necunoscute, contra sumei de 60 de lei, în timp ce se afla într-un cazinou din municipiul Galaţi. Ulterior, ar fi pierdut banii la jocurile de noroc şi pentru a justifica familiei lipsa acestora ar fi formulat plângerea respectivă”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Pus în faţa probelor, bărbatul a recunoscut că sesizarea este nereală şi întrucât recunoaşterea a intervenit înainte de a se dispune eventuale măsuri de reţinere sau arestare preventivă împotriva presupusului agresor, acesta a fost sancţionat doar contravenţional cu suma de 500 de lei pentru alarmarea organelor de poliţie fără motiv întemeiat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: