Un tânăr gălăţean a omorât o femeie de 73 de ani după care a violat-o

Scene îngrozitoare au avut loc aseară în casa unei bătrâne din localitatea gălăţeană Umbrăreşti. Ruxandra Druţă, de 73 de ani, şi-a găsit sfârşitul în chinuri cumplite când a intrat peste ea în casă un tânăr din aceeaşi localitate şi a omorât-o.

O echipă de criminalişti s-a deplasat imediat la faţa locului şi a găsit cadavrul femeii întins pe pat într-una dintre camere. În locuinţă bunurile nu erau răvăşite, în schimb camera în care a avut loc fapta arăta groaznic. Totodată, uşa de la încăperea unde a fost găsită victima nu prezinta urme de forţare.
   
„O poveste tristă, care ne arată la modul nemilos cine suntem. Femeia a fost violată şi omorâtă de un tânăr de numai 20 de ani. Problema siguranţei bătrânilor din mediul rural este una veche şi scandalos de nerezolvată”, spune Nicolae Bacalbaşa, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgenţă.

Dupe ce cadavrul a fost adus la Serviciul de Medicină Legală şi a fost efectuată autopsia, anchetatorii au avut parte de o altă surpriză. Femeia a fost violată după ce a fost strânsă de gât şi omorâtă.

„În urma efectuării necropsiei s-a stabilit că moartea femeii a fost violentă, producându-se prin asfixie mecanică prin strangulare, medicul legist precizând totodată că aceasta a fost violată”, spune Cristina Tatulici, purtător de cuvânt IPJ Galaţi.
 
Adrian Claudiu Popa, de 20 de ani, a fost reţinut şi a recunoscut tot ce a făcut în momentul în care a fost dus de poliţişti la reconstituire.

“Acesta nu are ocupaţie şi nici antecedente penale. A fost arestat preventive pentru 29 de zile pentru săvârşirea infracţiunii de omor”, mai spune Cristina Tatulici.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările