Un tânăr de 32 de ani din Galaţi îi acuză pe poliţişti că l-au bătut fără motiv în subsolul unui bloc

Un tânăr de 32 de ani din Galaţi îi acuză pe poliţişti că
l-au bătut fără motiv în subsolul unui bloc

Bărbatul spune că a fost lovit cu pumnii de poliţişti. Foto: Adevărul

Bărbatul este convins că a fost confundat cu o altă persoană şi fugărit pe străzile oraşului. Poliţiştii se apără şi spun că l-au prins pe bărbat cu câteva grilaje metalice asupra lui pe care încerca să le vândă. Pentru că nu a prezentat actele de identitate, poliţiştii l-au amendat. Bărbatul a stat cinci zile în spital şi este hotărât să-i dea în judecată pe poliţişti, după ce-şi va scoate certificat medico-legal.

Ştiri pe aceeaşi temă

Totul s-a petrecut acum şase zile, în după-amiaza zilei de vineri. Adrian Mititelu, un bărbat în vârstă de 32 de ani, se ducea acasă împreună cu un amic atunci când, conform spuselor sale, a fost strigat pe un alt nume de către poliţişti. "Pentru că am îndrăznit să nu mă opresc şi să nu le răspund, poliţiştii m-au fugărit şi m-au prins, m-au băgat într-un subsol unde m-au bătut", povesteşte bărbatul.

A fost apoi dus la o secţie de poliţie, unde a fost ameninţat cu moartea dacă va mai afla cineva că a fost bătut de către agenţii de poliţie. Imediat ce a ieşit din secţia de Poliţie, bărbatului i s-a făcut rău şi a mers de urgenţă la spital. A ajuns la neurochirurgie unde a fost cusut, deoarece avea câteva plăgi. Cei de la Spitalul Judeţean confirmă faptul că bărbatul a stat internat cu un traumatism cranio+facial minor, dar că nu a fost nevoie de intervenţie chirurgicală.

Bărbatul a efectuat astăzi un examen medico-legal, iar în această după-amiază a depus o plângere, însoţită de certificatul medico-legal, la Poliţie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: