Un şofer a blocat cu maşina accesul în Spitalul de Urgenţă ”Sfântul Apostol Andrei” din Galaţi

Un şofer a blocat cu maşina accesul în Spitalul de Urgenţă ”Sfântul Apostol
Andrei” din Galaţi

Foto: arhivă Adevărul

Bărbatul şi-a parcat autovehiculul chiar în dreptul porţii de acces în spital, blocând intrarea şi ieşirea ambulanţelor din unitatea medicală. Când a revenit la maşină, s-a ales cu o amendă usturătoare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un şofer nu a considerat că ar fi nimic în neregulă dacă îşi lasă maşina chiar în dreptul porţii de acces în Spitalul de Urgenţă ”Sfântul Apostol Andrei” din Galaţi, fără să se gândească că ambulanţele cu pacienţi nu mai pot intra în unitatea medicală şi nici nu mai pot pleca la urgenţele medicale.

Când a revenit la maşină, a fost luat în primire de poliţiştii locali, care l-au sancţionat contravenţional. ”Poliţiştii din cadrul secţiei nr. 2 Poliţie Locală l-au sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.500 de lei pe numitul B.N., din Galaţi, care a parcat autoturismul pe strada Brăilei, blocând poarta de acces a Spitalului de Urgenţă, ”Sfântul Apostol Andrei”, a declarat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi.

În aceeaşi zi, o şoferiţă a încasat o amendă similară după ce şi-a parcat maşina pe trotuar şi s-a luat la ceartă cu oamenii legii. ”Poliţiştii locali din cadrul secţiei nr. 5 au sancţionat-o contravenţional cu amendă în cuantum de 1.500 lei, pe numita P.C.F., de 37 ani, din comuna Şendreni, judeţul Galaţi, care a parcat autoturismul pe trotuarul aferent unui bloc de pe strada Movilei, îngreunând astfel traficul pietonal, iar în momentul legitimării, aceasta a refuzat să dea date în vederea stabilirii identităţii, având un comportament sfidător la adresa agentului constatator”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: