Un şmecher cu BMW, fără carnet de conducere, a fost urmărit de poliţie şi a lovit un pieton

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa: MAI
Sursa: MAI

Un bărbat fără permis de conducere, urmărit de un echipaj de Poliţie pe străzile din Galaţi, a lovit cu maşina un pieton. După ce a fost prins, el a susţinut că nu s-a aflat la volan. Ulterior, bărbatul a fost arestat preventiv.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, incidentul a avut loc pe 27 aprilie. În jurul orei 19.30, bărbatul, care nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, a condus un autoturism marca BMW, în care se mai aflau alţi doi tineri, pe străzile Română, Tecuci şi Sf. Spiridon.

Acesta era urmărit de un echipaj de poliţie şi a lovit o persoană care se afla la marginea suprafeţei carosabile intenţionând să urce într-un autoturism. 

După accidentarea persoanei, şoferul şi-a continuat deplasarea pe străzile Sf. Spiridon şi Mihai Eminescu, unde a fost blocat de poliţişti. El a pretins că nu s-a aflat la volanul autoturismului.

Persoana rănită a suferit leziuni la piciorul stâng şi are nevoie de 10-14 zile de îngrijiri medicale. Şoferul fugar a fost arestat preventiv la solicitarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi.

Cererea a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi care a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pe o durată de 30 de zile, de la data de 28 aprilie.

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Accident cu opt victime în judeţul Galaţi, după ce trei autoturisme s-au lovit. Traficul este blocat

Un poliţist de 37 de ani a murit la Spitalul Tecuci. El a fost găsit în stop cardio-respirator în maşină, cu motorul pornit

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite