Un piroman extrem de periculos a fost identificat şi reţinut de poliţişti. El a incendiat subsolul şi podul unui bloc

Un piroman extrem de
periculos a fost identificat şi reţinut de poliţişti. El a incendiat subsolul
şi podul unui bloc

Piromanul a provocat daune însemnate la un bloc de locuinţe Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 33 de ani este anchetat pentru distrugere şi violare de domiciliu după ce a a aprins mai multe resturi de lemn şi bidoane din plastic într-un bloc, incendiind subsolul şi podul imobilului şi provocând panică printre localatari.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 5 decembrie, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie au identificat o persoană bănuită de săvârşirea mai multor infracţiuni de distrugere prin incendiere.

”Bărbatul de 33 ani, din comuna Slobozia Conachi ar fi incendiat, în seara de 29 noiembrie, subsolul şi podul unui bloc de pe strada Cezar din Galaţi, aprinzând mai multe resturi de lemn şi bidoane din plastic. Ulterior, în zilele de 03, 04 şi 05 decembrie, acesta ar fi incendiat patru toalete ecologice amplasate în dreptul Parcului C.F.R., pe strada Domnească şi strada Dimitrie Bolintineanu din Galaţi”, a declarat Crina Dragu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.

Bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere prin incendiere şi violare de domiciliu.

citeste totul despre: