Un pensionar din Galaţi a fost prins la volan fără permis de conducere. Omul a recunoscut senin că a mers aşa în ultimii doi ani, dar nu l-a descoperit nimeni

Un pensionar din Galaţi a fost prins la volan fără permis de conducere. Omul a recunoscut senin că a mers aşa în ultimii doi ani, dar nu l-a descoperit nimeni

Pensionar prins fără permis. FOTO ITPF (arhivă)

În urma verificărilor, poliţiştii  au constatat că persoana în cauză are permisul de conducere reţinut din luna august 2014, pentru o infracţiune la regimul circulaţiei, răstimp în care a mai condus maşina, dar nu a fost depistat.

Poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti – I.T.P.F. Iaşi au depistat în trafic un cetăţean român conducând un autoturism, deşi avea permisul de conducere reţinut.

În data de 4 iunie 2016, în jurul orei 9.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti a oprit în trafic, pentru control, pe raza localităţii de frontieră Scânteieşti, un autoturism marca Daewoo Tico, condus de gălăţeanul Ştefan R., în vârstă de 61 de ani. 

Cu ocazia efectuării controlului, bărbatul nu a putut prezenta permisul de conducere. În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că persoana în cauză are permisul de conducere reţinut din luna august 2014, pentru o infracţiune la regimul circulaţiei.

Pensionarul a recunoscut cu seninătate că a mai condus maşina după ce a rămas fără permis, dat fiind că avea de rezolvat diverse treburi care nu sufereau amânare.

„În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere i-a fost retras sau anulat ori căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată sau care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România”, a precizat biroul de presă a Poliţiei de Frontieră..

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: