Un medic român îl atacă pe Gigi Becali pentru modul în care a gestionat focarul de COVID de la FCSB: Se promovează pseudoştiinţele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dr. Vasi Rădulescu, sursa: Arhivă Adevărul
Dr. Vasi Rădulescu, sursa: Arhivă Adevărul

Medicul cardiolog Vasi Rădulescu îl atacă pe Gigi Becali pentru modul în care a gestionat focarul de COVID de la clubul FCSB. Mai mulţi jucători, dar şi antrenorii, s-au infectat cu SARS-COV-2. „Se promovează pseudoştiinţele. Aceste prostii ar trebui să înceteze” este concluzia medicul.

 Medicul Vasi Rădulescu îl acuză omul de afaceri Gigi Becali că i-a îndemnat pe jucători să nu se vaccineze. „E focar de Covid la FCSB. Patronul echipei, marele Gigi Becali, le-a dat ordin jucătorilor să NU se vaccineze. Că Satana. Că nu e nevoie de vaccin. Că nu acceptă substanţele malefice să-i pătrundă în corp”, scrie dr. Rădulescu, pe pagina sa de Facebook.

Acesta susţine că, potrivit unor surse medicale, Becali le-ar fi făcut rost jucătorilor de un medicament care nu este recomandat de OMS.

„Umblă vorba printre medici că Becali le-ar fi făcut rost jucătorilor de arbidol, un antiviral care nu are studii concludente şi NU e recomandat de OMS. După cum am mai scris, nu există de fapt niciun tratament clar în Covid-19. Ce avem acum reprezintă soluţii cu eficienţă limitată, mică de tot. Majoritatea cazurilor grave din ATI mor pentru că formele severe de Covid-19 nu pot fi controlate. Nu exista studii clare pentru arbidol. De ivermectină nu mai zic.  Amintesc faptul că domnul Becali deţine o clinică în care se fac proceduri neomologate, de personal fără competenţe”, adaugă dr. Rădulescu. 

Concluzia îi aparţine medicului cardiolog: „Se promovează pseudoştiinţele. Aceste prostii ar trebui să înceteze. Astfel de oameni sunt DIRECT responsabili de situaţia în care ne aflăm acum. Pentru că sunt vectori de opinie şi pentru că au debitat peste tot numai inepţii”. 

Vă recomandăm să mai citiţi:

Propunerea controversată a unui pneumolog pentru tranşarea crizei COVID:„Sănătate cu forţa nu se poate”

 

Medic psihiatru, despre şcoala online:„Nu a dus niciun beneficiu. Va crea nişte viitori tineri antisociali”

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite