Un medic pneumolog se oferă să-i dea lui Raed Arafat soluţii pentru limitarea răspândirii virusului: „Vă prostiţi cu restricţii aproape inutile”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sursa: Facebook/Sorin Bivolaru
sursa: Facebook/Sorin Bivolaru

Medicul pneumolog Sorin Bivolaru de la Spitalul Militar de Urgenţă „Dr.Aristide Serfioti” din Galaţi îl critică pe Raed Arafat pentru măsurile luate în timpul epidemiei COVID. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, medicul îi transmite lui Arafat să-l contacteze pentru a-i oferi soluţii pentru limitarea răspândirii virusului.

„Bună seara Dl. Arafat! Ce faceţi? Sunteţi bine? Bine suntem şi noi! Slavă Domnului! Pandemia cum merge? Vă zic eu. E bine, bine! Chiar foarte bine! 6.118 cazuri astăzi! Şcolile?! Închise clar! Mall-urile?! Deschise şi PLINE! Teatrele?! Închise! Pârtiile?! Deschise şi arhipline! Se apropie Paştele! Ştiţi?! O să restrângeţi iarăşi dreptul oamenilor la religie?! Dar mall-urile, tot deschise? Şcolile tot închise?”, spune medicul într-o postare pe Facebook. 

„Dumneavoastră aveţi senzaţia că limitarea ieşirii din casă între 22,00 şi 5,00 dimineaţa contribuie cu ceva la stoparea răspândirii virusului? Răspunsul e NU! Dar na, băieţii ăia de vă înconjoară nu prea au curajul să vă zică, dar vă spun eu. 

În loc să vă prostiţi cu restricţii aproape inutile, mai bine aţi găsi o soluţie de limitare a răspândirii virusului”, îi mai  transmite medicul gălăţean lui Raed Arafat. 

Pneumologul susţine că sunt firme care au angajaţi pozitivi, dar care continuă să vină la muncă, deoarece acestora li se interzice să declare la DSP sau să se testeze. Totul pentru ca activitatea firmei să nu fie sistată.

„V-aţi făcut damblaua impunând măsurarea temperaturii la intrarea în magazine, firme, instituţii, etc. Câte cazuri de COVID-19 aţi identificat? ZERO! Motiv pentru care aţi şi renunţat la măsură! Aţi recomandat lucrul în ture. Hmmm... Aţi verificat să vedeţi câte instituţii publice sau private practică chestia asta? NU! Iar mulţi dintre cei care o practică, au redus salariile angajaţilor sau le-au făcut contracte pe jumătate de normă. Credeţi că dacă oamenii bagă mai puţini bani în buzunar, nu se mai îmbolnăvesc de COVID-19? În loc să vă prostiţi cu restricţii aproape inutile, mai bine aţi găsi o soluţie de limitare a răspândirii virusului în interiorul firmelor, instituţiilor, etc. Multe firme au oameni pozitivi, care continuă să vină la muncă. Angajaţilor li se interzice să declare la DSP sau să se testeze, că să nu le sisteze activitatea”, scrie medicul pneumolog Sorin Bivolaru.

Nemulţumit de măsurile luate în pandemie, medicul îi transmite lui Raed Arafat să-l contacteze pentru a-i oferi soluţii pentru limitarea răspândirii virusului.

„Ce ziceţi, găsim o soluţie? Mai e valabilă treaba aia cu ”zădărnicirea combaterii bolilor” sau fugărim oamenii noaptea pe străzi, în timp ce infractorii îşi fac treburile liniştiţi. Ar mai fi câte una alta de zis, dar na... nu citiţi dumneavoastră pe aici. Apropo, sunt medic pneumolog, la Spitalul Militar din Galaţi, în caz că aveţi întrebări despre măsuri eficiente de limitare a răspândirii virusului SARS-COV-2”,  a adăugat pneumologul. 

Vă recomandăm şi: 

Avertismentul unui medic despre dependenţa de internet: Părinţii să apeleze la specialişti şi să nu facă experimente pe copii

Medic despre alimentaţia în pandemie: „Nu există soluţii miraculoase, pastile şi alimente minune” 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite