Un medic îi cere lui Nicuşor Dan să se vaccineze: „Ar conta enorm exemplul dumneavoastră pentru bucureşteni”

Un medic îi
cere lui Nicuşor Dan să se vaccineze: „Ar conta enorm exemplul dumneavoastră
pentru bucureşteni”

Dr. Vasi Rădulescu, sursa: Arhivă

Medicul Vasi Rădulescu, care a început o campanie pe pagina sa de Facebook, prin care a răspuns la 12.000 de mesaje primite de românii care se tem de vaccinare, îl roagă pe Nicuşor Dan să se vaccineze pentru a da un exemplu oamenilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Medicul bucureştean îi transmite lui Nicuşor Dan că „nu e nevoie de analize pentru a se vaccina, iar „trecerea prin boală + vaccin=imunitate grozavă”.  În plus, „ar conta enorm exemplul dumneavoastră pentru bucureşteni, pentru că nu v-aţi vaccinat încă”

„Domnule Nicuşor Dan, vă cer un pic ajutorul. Mi-am sacrificat de o săptămână orice fărâmă de timp liber pentru a răspunde oamenilor care au nelămuriri sau frici despre vaccinare. Am răspuns la peste 12.000 de mesaje. Ar conta enorm exemplul dumneavoastră pentru bucureşteni, pentru că nu v-aţi vaccinat încă.

Aţi declarat că aţi avut boala şi vreţi să vă faceţi nu ştiu ce analize. Vă spun din capul locului că nu e nevoie să dozaţi anticorpii, iar studii solide arată că dacă vă vaccinaţi acum veţi avea o imunitate excelentă. Aşadar, repet: nu e nevoie de analize, iar trecerea prin boală + vaccin = imunitate grozavă.

Vă cer ajutorul ca apoi să ajutăm alţi oameni pentru care dumneavoastră reprezentaţi un conducător. Dacă aveţi o nelămurire, o frică, nu ezitaţi să-mi scrieţi şi vă răspund cu drag.

Mergeţi AZI să vă vaccinaţi şi să scăpaţi de întrebări, suspiciuni. Mergeţi AZI să vă vaccinaţi ca să vadă oamenii că liderul lor s-a vaccinat şi e totul ok. Ajutorul dumneavoastră ar conta enorm. Şi e un act de responsabilitate. Şi matematica pledează oricând pentru vaccinare”, a scris medicul cardiolog Vasi Rădulescu, pe Facebook.

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat recent că nu a reuşit să se vaccineze pentru că s-a infectat cu SARS-COV-2  şi nu a reuşit să-şi facă analizele. 

Vă recomandăm şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările