Un medic le cere politicienilor să oprească slujbele în biserici: O să rămână fără enoriaşi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dr. Paul Ichim, sursa: Arhivă Personală/FB
Dr. Paul Ichim, sursa: Arhivă Personală/FB

Medicul Paul Ichim, chirurg la Spitalul Judeţean Galaţi, le cere cere politicienilor să oprească timp de câteva săptămâni slujbele în biserici şi să introducă de urgenţă certificatul verde la locul de muncă. „Se moare la greu prin ţară”, afirmă chirugul.

Dr. Paul Ichim, medic la Spitalul de Urgenţă Galaţi, îi trage de urechi pe politicieni spunându-le să voteze mai repede introducerea certificatului verde la locul de muncă, dar fiind numărul mare de decese cauzate de COVID-19. 

„Măi ăştia care transpiraţi de grija poporului, votaţi urgent chestia cu certificatul verde, nu mai faceţi prin Parlament figuraţie. Se moare la greu prin ţară, puteţi face discriminare după gândirea dacilor liberi inconştienţi. Apropos, citeam dimineaţă, că aia din Australia au ieşit din carantină, după aproape 300 de zile şi nu s-au mai dat atât cu fundul de pământ. Opriţi câteva săptămâni şi slujbele in biserici, si tot felul de mese de partasie, unde nu se respectă mai nimic, altfel o să rămână bisericile fără enoriaşi şi aşa unii adaptaţi vremurilor, au inventat e-acatiste”, susţine dr. Paul Ichim, într-o postare pe Facebook.   

În ultimele 24 de ore au fost raportate 9.187 de cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. În acelaşi interval au fost raportate 301 decese, anunţă Grupul de Comunicare Strategică.    

Vă recomandăm şi:

Propunerea controversată a unui pneumolog pentru tranşarea crizei COVID:„Sănătate cu forţa nu se poate”

Medic psihiatru, despre şcoala online:„Nu a dus niciun beneficiu. Va crea nişte viitori tineri antisociali”

    ,

 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite