Un hoţ specializat în spargerea garajelor din Galaţi, mare „colecţionar” de scule electrice, a picat în plasa poliţiştilor

Un hoţ specializat în spargerea garajelor din Galaţi, mare „colecţionar” de scule electrice, a picat în plasa poliţiştilor

Spărgătorul de garaje a fost identificat şi reţinut de poliţişti

Individul a dat lovituri în serie valoarea totată a obiectelor furate ridicându-se la aproape 50.000 de lei. A fost reţinut pe bază de ordonanţă şi va fi deferit justiţiei.

După ce au primit mai multe reclamaţii vizând furturi din garaje, în urma unor verificări minuţioase, poliţiştii de la Secţia 3 l-au identificat pe autorul acestora, Bogdan F., în vârstă de de 23 ani, din Galaţi.

În noaptea de 6 spre 7 februarie a.c., hoţul a forţat încuietorile garajului aparţinând lui Ioan P. din Galaţi, din care a furat două polizoare, un rotopercutor, un aparat de sudură şi un fierăstrău electric, scule în valoare totală de 2.000 de lei.

Individul se adaptase cererii de piaţa chilipirurilor şi era deja la al cincilea furt de scule electrice păstrate în garaje.

„Prin extinderea cercetărilor s-a stabilit că Bogdan F a mai sustras scule electrice din alte patru garaje de pe raza municipiului Galaţi, creând un prejudiciu evaluat la aproximativ 50.000 lei", a precizat comisar Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi

Spărgătorul de garaje a fost reţinut pe bază de ordonanţă, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Galaţi.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările