Un hoţ de ocazie a dat lovitura vieţii lui: a spart locuinţa unei consătence şi i-a furat 30.000 de euro

Un hoţ de ocazie a
dat lovitura vieţii lui: a spart locuinţa unei consătence şi i-a furat 30.000
de euro

Hoţul a pătruns în locuinţa femeii prin efracţie Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 31 de ani din comuna gălăţeană Brăhăşeşti este anchetat pentru furt după ce a pătruns prin  efracţie în locuinţa unei femei din localitate şi a furat o sumă substanţială de bani. Bucuria acestuia a fost de scurtă durată pentru că a fost prins chiar a doua zi de poliţişti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 10 octombrie, poliţiştii din cadrul postului de Poliţie Brăhăşeşti au identificat un bărbat în vârstă de 31 ani, din localitate, bănuit de comiterea unui furt.

”Acesta ar fi sustras, în noaptea de 9 spre10 octombrie, din locuinţa unei consătence de 37 de ani, suma de 30.000 de euro şi două telefoane mobile. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi predat părţii vătămate”, a declarat comisarul Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

O zi mai târziu, poliţiştii din localitatea gălăţeană Cosmeşti, însoţiţi de reprezentanţii S.C. Distribuţie Muntenia Nord, au depistat în flagrant un bărbat de 49 ani, din localitate, care folosea o instalaţie artizanală pentru ocolirea echipamentului de măsurare, cu scopul evident de a sustrage energie electrică.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru furt de energie electrică şi folosirea de instalaţii clandestine pentru ocolirea echipamentelor de măsurare.

citeste totul despre: