Un hoţ de lemne  a făcut prăpăd într-o pădure din judeţul Vaslui. Poliţiştii l-au prins cu căruţa plină cu lemne furate în judeţul Galaţi

Un hoţ de lemne  a făcut prăpăd într-o pădure din judeţul
Vaslui. Poliţiştii l-au prins cu căruţa plină cu lemne furate în judeţul Galaţi

Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 45 de ani este cercetat pentru tăiere ilegală de arbori şi furt de material lemnos după ce a sustras mai mulţi copaci dintr-o pădure privată aflată pe raza judeţului Vaslui.

Duminică, 20 octombrie, în jurul orei 14,30, poliţiştii postului de Poliţie Drăguşeni au depistat în flagrant un bărbat, de 45 de ani, din comuna Drăguşeni, în timp ce transporta, cu un atelaj hipo, material lemnos pentru care nu deţinea documente de provenienţă.

”În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că, în aceeaşi zi, bărbatul în cauză a tăiat şi sustras 12 arbori, de esenţă ulm, dintr-o pădure proprietate privată, aflată în paza Ocolului Silvic Griviţa, judeţul Vaslui”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Materialul lemnos, în cantitate de 1,7 metri cubi, a fost predat în custodia cantonului silvic Stroiu, iar poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele bărbatului pentru tăiere ilegală de arbori şi furt de material lemnos.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: