Un hoţ a dat lovitura. A furat 57.000 de lei din torpedoul unei maşini, banii de salarii ai angajaţilor unei firme

Un hoţ a dat
lovitura. A furat 57.000 de lei din torpedoul unei maşini, banii de salarii ai
angajaţilor unei firme

Foto: arhivă Adevărul

Un tânăr de 23 de ani a fost arestat pentru furt după ce a sustras o sumă substanţială dintr-o maşină. Nu s-a bucurat de libertate şi bani decât o săptămână.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 31  august, în intervalul cuprins între orele 20,00 – 00,00, dintr-un autoturism ce fusese parcat pe strada Nicolae Bălcescu din municipiul Galaţi, o persoană necunoscută, profitând de faptul că portierele erau neasigurate, a pătruns în interior şi a sustras din torpedou suma de 57.000 de lei.

”După constatarea furtului, persoana vătămată, un bărbat în vârstă de 50 ani, s-a deplasat cu autoturismul în cauză pe raza municipiului Bucureşti, iar la revenire, în data de 01.09.2020, în jurul orei 17,00, a sesizat la poliţie acest furt. Bărbatul a precizat că suma mare de bani pe care o lăsase în compartimentul torpedou era destinată plăţii salariilor angajaţilor firmei pe care o administrează”, a declarat agentul şef principal Ciprian Teodor Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale – Compartiment Furturi din Auto au efectuat cercetarea la faţa locului, iar pe 8 septembrie au reuşit identificarea autorului, în persoana unui tânăr în vârstă de 23 ani, din municipiul Galaţi, cunoscut cu antecedente penale.

Acesta nu a fost găsit iniţial la adresa de domiciliu, dar la scurt timp, în cursul nopţii de 8 spre 9 septembrie, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Galaţi l-au găsit pe suspectul de furt, care a fost preluat pentru cercetări de poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale – Compartiment Furturi din Auto.

Tânărul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore şi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Galaţi, iar a doua zi, pe 9 septembrie, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru lămurirea tuturor aspectelor şi recuperarea prejudiciului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările