Un hoţ a dat lovitura, furând 18.000 de lei dintr-o locuinţă. Poliţiştii au avut nevoie de aproape un an ca să îl prindă

Un hoţ a dat
lovitura, furând 18.000 de lei dintr-o locuinţă. Poliţiştii au avut nevoie de
aproape un an ca să îl prindă

Foto: arhivă Adevărul

Un tânăr de 24 de ani este suspectat de comiterea unui furt. Acesta a pătruns într-o locuinţă folosind chei potrivite şi  a furat o sumă importantă de bani.

Joi, 4 iunie, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Galaţi au identificat un tânăr, de 24 de ani, din municipiul Galaţi, bănuit de comiterea unei fapte de furt.

”Din cercetări a reieşit că, în luna iulie 2019, folosind chei potrivite, acesta ar fi pătruns într-un apartament al unui imobil, de pe strada Aleea Molidului, din municipiul Galaţi, de unde ar fi sustras suma de 18.000 de lei”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Bărbatul a fost depistat de poliţişti cu ocazia a două percheziţii efectuate la locuinţele folosite de acesta, prejudiciul fiind recuperat în totalitate. 

Oamenii legii continuă cercetările în acest caz pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a tânărului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: