Un grup de tineri din Galaţi organizează un marş în onoarea Centenarului Unirii

Un grup de tineri din Galaţi organizează un marş în onoarea Centenarului Unirii

FOTO Arhivă Adevărul

Evenimentul va avea loc vineri, 9 martie 2018, de la ora 14,00 la ora 15,30, pe traseul Monumentul Apărătorilor Galaţilor (zona Stirex) - Prefectură - Grădina Publică. Deplasarea se va face pe trotuar, pentru a nu încurca traficul rutier.

Un grup de tineri din Galaţi va organiza un marş simbolic în onoarea Centenarului Unirii, dar şi pentru a marca împlinirea a 100 de ani de la Bătălia pentru Galaţi, singura confruntare militară de proporţii care s-a desfăşurat pe teritoriul României în anul 1918.

Evenimentul va avea loc vineri, 9 martie 2018, de la ora 14,00. Locul de întâlnire al celor care doresc să participe la marş este Monumentul Apărătorilor Galaţiului (în zona Stirex), unde se vor depune flori.

Apoi, participanţii vor porni în marş „liniştitor şi simbolic” pe traseul Bulevardul Brăilei-Strada Domnească-Prefectură-Grădina Publică (unde se estimează că se va ajunge la ora 15,30).

 „Pentru a nu încurca traficul rutier ne vom deplasa pe trotuare”, a explicat George Alin Radu, unul dintre organizatori. Acesta a dat asigurări că marşul are autorizaţie din partea Primăriei.

Mai multe detalii puteţi afla pe pagina de Facebook a evenimentului.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: